✓​ Døgnservice

✓​ Autoriseret el-installatør

✓​ Fornuftige priser

​Varmepumper gør, at du sparer på varmeregningen

​Hos El-Tek leverer, monterer og reparerer vi varmepumper af alle slags i Sønderjylland i nærheden af Haderslev. Varmepumpens opgave er at opnå en energibesparelse. Du kan spare op til 60 procent på varmeregningen. Samtidig kan du få energitilskud, hvis du skifter fra oliefyr til varmepumper, fordi varmepumpen også er bedre for miljøet. Altså giver pumper lavere omkostninger og renere opvarmning samt bedre komfort i en velopvarmet bygning.

Luft til vand- og luft til luft varmepumper

De forskellige typer har det til fælles, at de i princippet virker modsat et køleskab. Hvor køleskabet fjerner varme og leder det uden for køleskabet, så henter varmepumpen varm luft fra omgivelserne og sender det ind i bygningen. ​Typen luft til luft er billigst og nemmest at installere, men til gengæld er energibesparelsen også mere beskeden end ved installation af luft til vand.

Luft til luft varmepumper anbefales især til fritidshuse og som supplement til el-varme i en helårsbolig.

De vandbårne systemer

Luft til vand varmepumper har som forudsætning, at bygningen indeholder et 'vandbårent opvarmingssystem', altså at der findes rør, som sender vand rundt til radiatorer - eller til gulvvarme. 

Investeringen i et luft til vand anlæg er større end ved luft til luft, men til gengæld får man en langt bedre energibesparelse - og i øvrigt får man også varmt brugsvand, hvilket ikke følger med luft til luft.

Kontakt os for information og tilbud på telefon 74 57 62 20 eller via e-mail ​adm@el-tek.net.

​Få et uforpligtende tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​El-Tek ApS

CVR: 30920260

Telefon: 74 57 62 20

E-mail: adm@el-tek.net

☆☆☆☆

Vurderet 4 / 5 stjerner på baggrund af 5 anmeldelser på Facebook