✓​ Døgnservice

✓​ Autoriseret el-installatør

✓​ Fornuftige priser

​Husstandsvindmølle

​Hos El-Tek ApS arbejder vi med installation, service og reparation af husstandsvindmøller.

Vores dygtige medarbejdere leverer altid et arbejde i højeste kvalitet og sørger for, at du som kunde er sikret inden for dine behov.

Vi fører et tæt samarbejde med HSWind, der er leverandør af blandt andet vindmøllen Viking 25. Læs mere om husstandsmøllen herunder eller kontakt gerne vores specialist på området på telefon 74 57 62 20, hvis du ønsker yderligere information, eller såfremt du har brug for hjælp til fejlfinding eller reparation af din vindmølle.

Introduktion til HSWind

Den 30. maj 2011 udstedte Godkendelsessekretariatet for Vindmøller en typegodkendelse af Viking 25. Viking 25 er stadig den eneste husstandsmølle i sin klasse (10-25 kW), der er typegodkendt.

HSWind sikrer dermed køberne af Viking 25 den på opstillingstidspunktet gældende afregningstarif samt de bedste forsikringsvilkår.

Fra grundlæggelsen i april 2009 og frem til typegodkendelsen i maj 2011 blev møllen testet og rettet op for de børnesygdomme, som altid er til stede i et helt nyt produkt. Det er derfor ikke uden grund, at Viking 25 er opstillet i et antal på 6 stk. pr. måned og nu er opført i et antal på 42 stk.

HSWind er i 2013 flyttet til nye lokaler og har udvidet staben med dygtige og erfarne vindkraft-medarbejdere. Kapitalgrundlaget er løftet fra 125 tkr. til 2.500 tkr. i selskabskapital, og kompetencerne er styrket med udvidelse af aktionærkredsen.


Selskabet er stadig det oprindelige, som derved vedstår sig sit ansvar overfor mølleejerne.

Mølleejere og forhandlere giver følgende grunde til at foretrække en Viking 25:


-Mest købte husstandsmølle i sin klasse (10-25 kW) med mere end 47 Viking 25 i drift primo. 2014.

-Bedst testede husstandsmølle i sin klasse.

HSWind har nu med det største antal møller i drift i Danmark i denne klasse erfaringer fra mange møllerårs drift med Viking 25. Det kommer mølleejer til gode sammen med typegodkendelsen.​

Det danske møllekoncept

Viking 25 er bygget efter det robuste og hæderkronede danske koncept, som ligger bag hele den succes, som hele vindmølleindustrien fra Danmark har fået på verdensbasis.

Kunderne ønsker en trebladet mølle

Viking 25 er en "rigtig" vindmølle, der har samme smukke udseende, som de store megawatt vindmøller og går dermed mere harmonisk ind i landskabet. Møllen er konstrueret efter de samme velafprøvede principper som de store møller.

Dansk produktion

Rigtig mange Viking 25 ejere lægger stor vægt på, at møllen er pæredansk. Det gælder også vingerne, der også produceres i høj kvalitet i Danmark af en leverandør med mere end 20 års erfaring i produktion af vinger. Dermed støttes dansk beskæftigelse og økonomisk vækst.

Viking 25 Bedste garantier og største tryghed for mølleejer

Viking 25 byder på den største sikkerhed og tryghed for køberen. Fuld fem års garanti og fuld bankgaranti for købers betalinger. Som den eneste i sin klasse er møllen desuden typegodkendt til opstilling i Danmark - det giver tryghed for mølleejeren.

Største el produktion

En del købere har valgt møllen ud fra et princip om at udnytte reglernes øvre grænse for størrelsen på en husstandsvindmølle ud fra at få størst mulig produktion, når man nu er i gang og har ulejligheden.

Ingen møllejere lades i stikken

De hidtidige købere kan se, at de ved eventuelle problemer altid kan regne med HSWind, som bakker op om sit kvalitetsprodukt. Ved evt. fejl eller driftsproblemer med møllerne, rykker HSWind uden diskussion altid ud og genidriftsætter eller reparerer møllen.

Bremsesystem med ekstra sikkerhed

100 % sikkerhed mod at rotoren løber løbsk. Møllen er udstyret med to uafhængige bremsesystemer, hvoraf det aerodynamiske bremsesystem består af tre af hinanden uafhængige vingetip bremser.

Under normaldrift vil møllen benytte det elektro-mekaniske bremsesystem. Det aerodynamiske system er en ekstra sikkerhed, der forhindrer rotoren i at løbe løbsk.

Robusthed og længere levetid

Viking 25 er kraftigere dimensioneret. HSWind har på strategiske steder brugt større sikkerhedsfaktorer og mere konservative beregninger på de forskellige komponenter end det, der bruges ved de helt nye store megawattmøller og visse nye typer husstandsmøller. Møllen vil derfor med stor sandsynlighed på de fleste placeringer have en levetid, der overstiger 20-25 år.

Kran er unødvendig - det giver store besparelser

Da Viking 25 kan lægges ned på enkel vis ved hjælp af et spil, er der ikke brug for dyre kraner eller ventetider på disse. Du står på jorden, når du arbejder på en Viking 25.

​El-Tek ApS

CVR: 30920260

Telefon: 74 57 62 20

E-mail: adm@el-tek.net

☆☆☆☆

Vurderet 4 / 5 stjerner på baggrund af 5 anmeldelser på Facebook